Kom werken bij Prins Schoonmaakdiensten

Schoonmaakster Gonda Ros Fluit: “Iedereen is hier open en eerlijk tegen elkaar.”

Vijf dagen in de week werkt Gonda Ros Fluit namens Prins Schoonmaakdiensten bij Intergamma in Leusden. In haar vrije tijd is zij het liefst bij haar kinderen en kleinkinderen, maar dat familiegevoel heeft Gonda ook in haar werk gevonden. “Tegen mijn man zeg ik altijd dat ik naar mijn tweede huisje ga, ik ben hier gewoon heel graag!”, vertelt ze enthousiast.

Onderdeel van het team

Toen alle kinderen vijf jaar geleden de deur uit waren, begon Gonda zich te vervelen. Omdat ze meer onder de mensen wilde zijn, besloot ze bij Prins Schoonmaakdiensten te solliciteren. “Toen ze bij mij thuis kwamen voor het sollicitatiegesprek, was er eigenlijk meteen al een klik”, vertelt Gonda. “We waren allebei enthousiast en ik was blij dat ik weer de deur uit kon. Ik ben meteen bij Intergamma begonnen en vind het hier echt top. Mensen spreken je aan en maken een praatje met je, niemand kijkt op je neer. Iedere dag denk ik ‘ha, ik ben er weer’, daar heb ik het echt mee getroffen.”

Schoonmaken in coronatijd

Gonda start iedere dag om 10:00 uur en is rond 15:30 uur klaar. “In totaal werken we met een team van tien mensen”, licht ze toe. “Na mij start er om half twee nog een collega en de anderen zijn er tussen half vier en half zeven. Ik begin ’s morgens altijd bij de vergaderzalen beneden en de toiletten en zo loop ik alle verdiepingen af. In deze tijd focussen we natuurlijk extra op dingen als knoppen, handgrepen en bijvoorbeeld de stoelleuningen in de vergaderzaal. Na gebruik maken we die meteen weer schoon. Daar ben je zo de hele ochtend zoet mee. We willen alles zo veilig mogelijk houden en dat gaat goed. Aan het einde van de dag worden de bureaus, toetsenborden en muizen schoongemaakt, als de medewerkers naar huis zijn.”

Overal kan over gepraat worden

Wat Gonda het leukst aan haar werk vindt, is dat overal over gepraat kan worden. Gonda: “Als iedereen op een normale manier met elkaar praat, dan blijft je werk ook leuk. Als ik een controleronde doe en er is iets niet helemaal goed gegaan op een afdeling, dan neem ik iemand apart en praten we erover. Daarna lachen we erom en is alles ook weer goed. Het team is echt een soort familietje. Ook met onze rayonleider kan alles besproken worden. Als er wat is, zeggen we het. Iedereen is open en eerlijk tegen elkaar. Of ik dit werk voorlopig nog blijf doen? Ja hoor! Ik zeg weleens tegen collega’s dat we hier over een aantal jaar nog samen achter de rollator lopen. Ik werk echt in een topbedrijf, alles loopt gewoon heerlijk!”

Zelf aan de slag bij Prins Schoonmaakdiensten? Bekijk dan hier onze vacatures. Of bent u benieuwd wat Prins Schoonmaakdiensten voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ook werken bij Prins Schoonmaakdiensten?

Bekijk vacatures